12.8 C
București
luni, 18 octombrie 2021 - 11:53

VIDEO/FOTO Panică într-un avion. S-a depresurizat înainte de a ateriza la București

spot_img

Un avion, care zbura duminică după-amiază pe ruta Praga – București, s-a depresurizat înainte de a ateriza pe Aeroportul Otopeni, însă niciun pasager nu a fost rănit.

Avionul implicat în acest incident este un Boeing 737-500 înmatriculat YR-AME, relatează site-ul Boarding Pass.

Avionul s-a depresurizat înainte să aterizeze la Aeroportul Otopeni, iar oamenii au fost nevoiţi să folosească măştile de oxigen.

Din  primele informaţii, se pare că depresurizarea s-a înregistrat în timp ce avionul traversa Carpaţii, la nord de Râmnicu Vâlcea.

Piloții au coborât avionul în câteva minute de la altitudinea de 35000 de picioare la 6650 de picioare, altitudine la care pasagerii pot respira fără ajutorul măștilor de oxigen.

”În cazul prea putin probabil al depresurizarii avionului, măștile de oxigen cad din compartimentul aflat deasupra dvs. Da, azi au căzut datorită unor probleme tehnice și senzația nu a fost una tocmai plăcuta … dar am ajuns cu toții în siguranță la sol !!”, a scris pe Facebook, Cristian Anghel, unul dintre pasageri.

În urma acestui incident, niciunul dintre pasageri nu a fost rănit, iar avionul a aterizat la Bucureşti în siguranţă şi a rămas la sol pentru verificări suplimentare.

                                                                                                                    Adina Silav