29.5 C
București
duminică, 1 august 2021 - 13:23

VIDEO/FOTO Imagini dramatice de la accidentul în care a murit un pilot campion naţional. Maşina a căzut în apele Oituzului

spot_img

Pilotul Adrian Cernea, fost campion național, a murit sâmbătă, după ce s-a răsturnat cu mașina în râul Oituz. Salvatorii au făcut publice imagini de la locul tragediei.

Federația Română de Automobilism a anunțat că echipajul, luat de ape, era format din Adrian Cernea și copilotul Alex Tache. Ei urmau să traverseze o vale, loc prin care mai multe echipaje deja trecuseră fără probleme, moment în care au fost surprinși de o viitură.

Alex Tache a fost salvat în ultima clipă, însă Adrian Cernea a rămas blocat în mașină, conform membrilor Comisiei Naționale de Off Road, prezenți la Slănic Moldova.

“Concursul a fost întrerupt imediat și în încercarea de salvare a acestuia, s-a intervenit atât cu echipaje de off road, care erau prezente la fața locului, cât și cu echipaje ISU. Din păcate, trupul său a fost găsit fără suflare câteva sute de metri mai jos”, a precizat FRA.

FRA menționează că din momentul în care a primit primele informații privind dispariția lui Adrian Cernea în ape, Biroul Executiv al Federației Române de Automobilism Sportiv s-a întrunit de urgență și a deschis o anchetă  pentru a vedea în ce circumstanțe s-a produs tragedia.


O maşină de la o competiţie off road s-a răsturnat în râul Oituz. Pilotul a murit, copilotul dus de urgență la spital