20.2 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 18:16

VIDEO/FOTO Amenințare cu bombă la Capitoliu. Un bărbat aflat într-o dubă ar avea un detonator. Zeci de clădiri au fost evacuate

spot_img

Este alertă la Capitoliu, în apropierea Bibliotecii Congresului din Washington D.C. Un bărbat îmbrăcat în negru le-ar fi spus polițiștilor că are o bombă în camioneta sa. Polițiștii au spus că acesta ar avea și un detonator. Negociatorii vorbesc cu bărbatul. Toată zona din jurul clădirii a fost evacuată.

„Agenţii de poliţie au răspuns la cazul unui vehicul suspect staţionat lângă sediul Bibliotecii Congresului. Este vorba de o investigaţie activă privind o ameninţare cu bombă”, a comunicat Poliţia Capitoliului.

Poliţiştii au observat că bărbatul ţine în mână un obiect care ar semnăna cu un dispozitiv de detonare, a precizat Thomas Manger, reprezentant al Poliţiei.

Sursa Foto: Reuters
 

Au intervenit și negociatori ai poliţiei care în acest moment discută cu bărbatul. Acesta răspunde prin mesaje din interiorul camionetei.

„ Încercăm să obţinem cât mai multe informaţii pentru a găsi o cale pentru o înţelegere pașnică”, a transmis Thomas Manger.

C.D.