8.1 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 18:35
No menu items!

VIDEO/FOTO 7.000 de capsule antivirale, ascunse în plafonul unui microbuz

spot_img

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au descoperit, ascunse în plafonul unui microbuz condus de un bărbat cu dublă cetăţenie româno-ucraineană, 7.000 de capsule antivirale de provenienţă ucraineană.

Potrivit Poliției de Frontieră, șoferul microbuzului, un bărbat de 46 de ani, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în țară.

Existând suspiciuni cu privire la marfa transportată, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra microbuzului, persoanei și bagajelor.

Astfel, în plafonul mijlocului de transport a fost descoperită ascunsă, în vederea sustragerii de la controlul vamal, cantitatea de 350 de cutii, ce conţineau 7.000 de capsule antivirale de proveniență ucraineană, medicamente pentru care bărbatul nu deţinea documentele legale pentru transport sau import.

Medicamentele, în valoare totală de 17.500 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancționat contravențional de către reprezentanții Biroului Vamal Siret cu amendă în valoare de 4.000 de lei.

                                                                                                               Adina Silav