7.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024 - 11:14
No menu items!

VIDEO / Fiul lui Piedone, deputatul PSD Vlad Popescu, candidează la Primăria sector 5

spot_img

Fiul lui Cristian Popescu Piedone, deputatul PSD Vlad Popescu, a anunțat că vrea să candideze la Primăria sectorului 5, în locul tatălui său. Anunțul a fost făcut la un miting organizat duminică de susținătorii primarului Piedone, în fața Penitenciarului Rahova, unde fostul primar a fost încarcerat încă de joi.

Câteva zeci de oameni au protestat, duminică, în fața Penitenciarului Rahova, împotriva deciziei definitive a magistraților care l-au trimis pe fostul primar al sectorului 5, Cristian Popescu Piedone la închisoare, pentru 4 ani. Condamnarea fost dată în dosarul tragediei de la clubul Colectiv.

Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone, și-a luat angajamentul să facă tot posibilul pentru a continua proiectele tatălui său, de la Primărie.

„Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au venit astăzi în fața penitenciarului. Tatăl meu este nevinovat (…) Ne-a spus să fim puternici, ca el este puternic în continuare. Am învățat de la el o lecție pe care a spus-o și cetățenilor sectorului 5: să fac imposibilul posibil. Voi face și eu asta mai departe cu echipa de la sectorul 5. Voi merge să candidez la Primăria sectorului 5. Voi face imposibilul posibil și voi duce proiectele lui mai departe”, a declarat Vlad Popescu pentru România TV.

Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone, a fost ales in Parlament pe listele PSD Suceava, în urma unei negocieri cu PPUSL, unde a fost președinte al organizatiei PPUSL sectorul 5. Este posibil însă că PSD și organizația de București a social-democraților să aibă propriul candidat la sectorul 5, în locul lui Cristian Popescu Piedone.

M. Nedelcu