24.2 C
București
vineri, 12 aprilie 2024 - 16:29
No menu items!

VIDEO. Elevi din Vaslui, îngrămădiți într-o camionetă, după ce microbuzul școlar s-a stricat. „În ritmul acesta o să ne ducă copiii la școală cu căruța”

spot_img

Copiii dintr-o comună din Vaslui sunt duși la școală îngrămădiți câte 10-12 într-o camionetă, iar la capăt de drum sunt lăsați pe un șantier în lucru, printre utilaje. 

Copiii din comuna vasluiană Lunca Banului sunt transportați la școală cu o autoutilitară, în care sunt înghesuiți câte 10-12 odată, alături de o profesoară, iar la capăt de drum sunt lăsați pe un șantier, de unde sunt nevoiți să facă slalom printre utilaje grele în lucru, până la școală, scrie Vremea Nouă.

Imaginile au fost surprinse de un consilier local: ”Uitați-vă, domnule, câți copii în mașină! Nu e mașina școlii. 10-12 copii!”.

Șoferul se apără spunând că el doar execută niște ordine: ”Este stricat microbuzul. Trebuie să îi aducem la școală”, răspunde șoferul.

”Copiii erau neînsoțiți, au mers singuri din curtea primăriei până la școală, nu mi se pare normal. Sunt mici, dacă aveau 14-15 ani, era altă treabă. În ritmul acesta o să ne ducă copiii cu căruța la școală”, a mai spus revoltat consilierul care a filmat întreaga scenă.

                                                                                                       Adina Bucur Silav