14.7 C
București
luni, 20 mai 2024 - 2:34
No menu items!

VIDEO. După ce o tânără şi-a arătat sânii, portalul dintre Dublin şi New York, închis la doar o săptămână de la inaugurare

spot_img

Portalul live dintre New York şi Dublin, o instalaţie formată din două sculpturi circulare care transmit imagini în timp real din cele două oraşe, a fost închis la doar o săptămână de la inaugurare din cauza comportamentului inadecvat al trecătorilor, scrie CNN. În cel mai recent caz, o tânără din metropola americană şi-a arătat sânii trecătorilor din capitala Irlandei.

În urmă cu o săptămână, oraşele New York şi Dublin „s-au conectat” printr-o instalaţie care transmite 24/7 imagini live, astfel newyorkezii pot vedea ce se întâmplă în Dublin, iar irlandezii pot urmări non-stop viaţa de zi cu zi din metropola americană. Însă, după doar câteva zile de la inaugurare, instalaţia a fost închisă temporar din cauza comportamentului inadecvat. 

Cele două sculpturi rotunde, asemănătoare lentilelor, au o conexiune video disponibilă non-stop, pentru a permite rezidenților și turiştilor din cele două orașe să interacționeze între ei. Însă nu a durat mult până când portalul a devenit viral din motive greşite. Pe reţelele de socializare au apărut tot mai multe înregistrări cu indivizi care fac gesturi obscene sau își expun diverse părți ale corpului.

În cel mai recent caz, o tânără cunoscută pe platforma pentru adulţi OnlyFans şi-a expus sânii trecătorilor din Dublin. Tânăra s-a filmat în timp ce şi-a ridicat în faţa portalului, în văzul tuturor celor care se aflau în jurul sculpturii. Explicaţia femeii a fost la fel de indecentă: „Cred că oamenii din Dublin merită să vadă doi „cartofi” crescuți în New York”.

Într-un alt videoclip, un bărbat a difuzat un videoclip cu turnurile World Trade Center în flăcări și învăluite de un fum negru în timpul atacului din 11 septembrie.

În alte imagini, o femeie este trasă de poliţişti de lângă sculptură. „Practic, a stat acolo cam 20 de minute, în stare de ebrietate, lovea și frecă ecranul portalului înainte ca paznicii să intervină,” a explicat un martor, potrivit Euronews.

Consiliul Municipal Dublin spune că lucrează la ‘soluții tehnice’ pentru a combate comportamentele necivilizate. De asemenea, se încearcă extinderea sistemului de streaming live şi în alte oraşe din lume.

D.Constantin