3 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 10:29
No menu items!

VIDEO Doi șoferi au blocat o intersecție în Suceava. S-au bătut și s-au scuipat, în timp ce zeci de șoferi claxonau

spot_img

Una dintre cele mai aglomerate intersecții din Suceava a fost blocată în jurul orei 11,00. Doi șoferi au coborât din mașinile lor și s-au luat la bătaie. Nu au fost opriți nici de claxoanele insistente ale șoferilor prinși în blocaj. Altercația a fost surprinsă de un conducător auto aflat în intersecție.

Cei doi şoferi s-au luat la bătaie vineri, în jurul orei 11.00, în sensul giratoriu de la intersecţia străzii Mărăşeşti cu bulevardul George Enescu, din municipiul Suceava, scrie stirisuceva.net.

Doi conducători auto s-au luat la bătaie, s-au ameninţat şi s-au scuipat în sensul giratoriu de la intersecţia străzii Mărăşeşti cu bulevardul George Enescu, din municipiul Suceava.

Incidentul s-a produs, în dimineaţa zilei de vineri, 16 iulie şi a fost filmat de un martor.

Cel mai probabil, conflictul s-a iscat pentru că unul dintre şoferi nu i-a acordat prioritate celuilalt.

În imaginile video surprinse la faţa locului se observă că unul dintre conducătorii auto coboară din maşină şi se duce la celălalt participant la trafic pe care încearcă să-l scoată din autoturism.

Persoana atacată se apără cu picioarele. La un moment dat, şoferul atacat ieşe din maşină şi-l lolveşte cu piciorul pe atacator. Cei doi se înjură şi se scuipă.

După ce imaginile au ajuns pe interent, poliţiştii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Niciunul dintre bătăuşi nu s-a dus ulterior la poliţie ca să depună plângere.