2.3 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 9:26
No menu items!

VIDEO Doi politicieni din Rep. Moldova s-au luat la bătaie în direct. Ex-consilierul prezidențial și-a strâns de gât interlocutorul

spot_img

Doi politicieni din Republica Moldova nu și-au mai putut stăpâni nervii și s-au luat la bătaie în direct în timpul unei emisiuni televizate. S-a întâmplat joi seara, în timpul emisiunii „Ora expertizei”, de la JurnalTV. Moderatorul a chemat paza instituției, iar emisia a fost întreruptă.

Protagoniștii au fost Sergiu Tofilat, fostul consilier al preşedintelui Maia Sandu, actual vicepreşedinte al Partidului Schimbării și ex-viceministrul de Interne Ghenadie Cosovan. Acesta din urmă i-a aruncat lui Tofilat un pahar de apă în față, în momentul în care Tofilat l-a numit “lepădătură”.

Vicepreşedintele Partidului nu şi-a putut stăpâni nervii, a sărit de pe scaun şi l-a lovit cu pumnul în faţă pe Cosovan, după care l-a apucat de gât şi l-a trântit la pâmânt.

Ceilalți invitați, printre care și fostul primar al Chișinăului Dorin Chirtoacă, nu au sărit să îi despartă, ci doar s-au îndepărtat de cei doi.

În studiou a fost chemată paza instituției și o echipă de medici, care i-a oferit asistenţă medicală lui Ghenadie Cosovan.

După emisiune, într-o postare pe Facebook, Tofilat a spus că regretă cele întâmplate. „Îmi pare rău pentru incidentul din platoul Jurnal TV. A fost o situaţie în care n-am ştiut să-mi controlez emoţiile şi regret cele întâmplate. Violenţa este inadmisibilă, disputele nu se rezolvă cu astfel de instrumente, care nu ar fi natura sau cauza acestora. Regret acest incident.”

C.Dumitrescu