17.7 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021 - 15:01

VIDEO Doi bărbați, spulberați de o mașină în timp ce stăteau pe bancă. Șoferul a fugit

spot_img

Doi bărbați de 31 și 51 de ani au fost spulberați de o mașină în timp ce stăteau pe o bancă. Șoferul vinovat a ieșit de pe șosea, s-a lovit de un cap de pod apoi a intrat violent în banca pe care stăteau cei doi. A fugit de la fața locului, însă polițiștii au reușit să âl identifice repede.

Accidentul a avut loc duminică în localitatea Maglavit din jdețul Olt. Cei doi bărbați de 31 și 51 de ani au fost preluați de echipaje medicale și duși de urgență la spital. Starea lor este stabilă, au anunțat medicii.

După producerea accidentului, șoferul a părăsit locul accidentului, plecând într-o direcție necunoscută. Polițiștii au reușit să îl identifice. Are 26 de ani și nu deține permis de conducere.

„Din cercetari, polițiștii au identificat un tânăr de 26 de ani, din Maglavit, bănuit că ar fi condus autoturismului implicat în evenimentul rutier. De asemenea, din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul bănuit nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Polițiștii desfășoară activități pentru depistarea tânărului bănuit de comiterea accidentului, conducerea acestuia la sediul poliției pentru audieri și testarea cu aparatul alcooltest”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

          

                                                                                               C.Dumitrescu