23.4 C
București
sâmbătă, 18 septembrie 2021 - 13:47

VIDEO Doi adolescenți loviți cu pumnul de un locatar nervos pentru că ar fi făcut gălăgie. Fata a fost izbită de asfalt

spot_img

Un bărbat din Tecuci s-a ales cu dosar penal pentru lovire după ce a dat cu pumnii și picioarele în doi adolescenți. Aceștia l-ar fi deranjat pe locatar pentru că vorbeau prea tare, iar bărbatul a coborât și i-a luat pur și simplu la bătaie. S-a enervat și mai rău când a văzut că este filmat.

În imagini se vede cum bărbatul se năpustește peste o fată și dintr-o lovitură o aruncă pe asflat, iar fata se lovește. Apoi, pornește foarte nevos spre un băiat care, înlemnit de frică, nu ripostează când este lovit cu pumnul.

Toată scena a fost filmată de un martor care a și povestit pe facebook ce a văzut el.

„Acel bărbat a ieșit deodată la copii începând să-i injure, să-i amenințe, când unul din ei i-a spus să vorbească frumos a început să sară la bătaie. Fata care filma a primit un pumn pentru ca l-a filmat, a căzut cu capul de pământ și a început să o lovească și cu piciorul”, a spus povestit martorul pe pagina Munikipiul Tecuci.

Poliția a început o anchetă.

„Poliția Municipiului Tecuci a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că doi adolescenți ar fi fost agresați fizic, în fața unui imobil, din municipiul Tecuci. La fața locului, s-a deplasat imediat un echipaj de poliție, din primele verificări rezultând că, în seara respectivă, doi adolescenți, de 16 ani, ar fi fost agresați fizic de un bărbat, de 47 de ani, deranjat de faptul că aceștia ar fi făcut gălăgie, în fața blocului în care locuiește”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.Victimele au refuzat intervenția unui echipaj al Ambulanței.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

 

C.Dumitrescu