-1.3 C
București
sâmbătă, 29 ianuarie 2022 - 9:30
No menu items!

VIDEO/ Doi adolescenți din Vrancea s-au filmat în timp ce dansau pe o mașină de Poliție. Ce au pățit pentru „distracția” lor

spot_img

Poliţiştii din Vrancea au declanşat o anchetă după ce doi adolescenţi s-au urcat pe o mașină de Poliție și au început să danseze pe ritmuri de manele, postând apoi filmuleţul pe rețelele de socializare.

Conform IPJ Vrancea, cei doi adolescenţi de 15 şi respectiv 16 ani, care s-au urcat pe o autospecială de Poliţie şi apoi au postat filmuleţul, în care se distrau şi bravau, pe rețelele de socializare, au fost identificaţi luni noapte. 

“Aseară, în jurul orei 22.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală au identificat doi minori, de 15, respectiv 16 ani, care se urcaseră  pe o autospecială de poliţie.  Deşi, poliţiştii nu se aflau în apropiere în acel moment, iar  tinerii probabil au crezut că gestul lor nu va avea repercusiuni, la scurt timp după vizionarea imaginilor video înregistrate şi postate, cei doi au fost identificaţi”, a transmis, marţi, IPJ Vrancea.

Cei doi adolescenţi au fost duşi la sediul Poliţiei, urmând ca fapta lor să facă obiectul cercetărilor în cadrul unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.

                                                                                                                Adina Silav

SURSA VIDEO/FOTO: jurnaldevrancea.ro