9.3 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 3:18

VIDEO Distracție periculoasă. Tineri euforici aruncă cu scaune și sticle de la balcon, în Mamaia

spot_img

Scaune, sticle și pahare aruncate de la balcon. A fost distracția dintr-o noapte a unor tineri euforici aflați în vacanță pe litoral. Imaginile au fost filmate chiar de unul dintre participanții la petrecere, într-un complex rezidențial din Mamaia. Polițiștii au intrat în posesia imaginilor și îi caută.

Un grup de tineri, ce par să fie sub influența alcoolului sau a altor substanțe, a dat un nou înțeles expresiei “distracție la mare”. Adunați pe un balcon al unui bloc, se amuză când unul dintre ei ia un scaun și îl aruncă peste mașinile parcate.

Distracția care ar fi putut avea victime continuă cu un gest și mai grav. Tot de la balcon este aruncată o sticlă în direcția unor fete care treceau în acel moment pe lângă bloc. Sticla a trecut extrem de aproape pe lângă una dintre fete.

Polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări în vederea stabilirii identității persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun.

“Menționăm faptul că, până la acest moment, nu a fost depusă nicio plângere, iar pe această cale, rugăm persoanele implicate să ofere sprijin organelor de cercetare penală”, se spune într-un comunicat transmis de IPJ Constanța.

C.D