26.4 C
București
marți, 6 iunie 2023 - 16:58
No menu items!

VIDEO Diana Șoșoacă s-a întâlnit cu trei urși pe Transfăgărășan. S-a dat jos din mașină ca să îi filmeze

spot_img

Senatoarea Diana Șoșoacă a ajuns pe Transfăgărășan și a dat nas în nas cu o ursoaică cu trei pui, ajunși lângă carosabil. Senatoarea s-a dat jos din mașină ca să filmeze animalele. A sărit imediat înapoi când unul dintre ursuleți s-a repezit la ea. „Sunt periculoși chiar dacă sunt pui”.

„Problema este că nu-i hrănește absolut nimeni. Ursoaica își apără puii. Nu vă dați jos din mașină. Sunt periculoși chiar dacă sunt mici”, explică fosta senatoare AUR.

Șoșoacă și-a continuat înregistrarea din mașină, iar la un moment dat se ia la ceartă cu reprezentanții Ocolului Silvic sosiți la fața locului pentru a alunga urșii în pădure. Diana Șoșoacă s-a transformat rapid în apărătoarea urșilor și a făcut scandal că urșii nu sunt hrăniți.

„Ce căutați să nu aveți grijă de acești urși. Unde este ca pe vremea lui Ceaușeșcu, când se dădea mâncare?”, le reproșează aceasta.

Între timp, ursoaica a intrat cu puii în pădure.

Șoșoacă spune că urșii erau hrăniți înainte de ocoalele silvice din țară, iar acum sunt lăsați să flămânzeasca special pentru a fi împușcați după ce vin în căutarea hranei la casele oamenilor.

 

 

C.D.