1.1 C
București
sâmbătă, 9 decembrie 2023 - 14:04
No menu items!

VIDEO. Descinderi în Călărași. Sunt căutate mai multe persoane care ar deține ilegal arme și muniție

spot_img

Polițiștii au descins, marți dimineață, la mai multe adrese din județul Călărași, fiind căutate 11 persoane care ar deține ilegal arme și muniție.

Potrivit Poliției Române, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, pun în executare 25 de mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

Sunt vizate 11 persoane, cu vârste cuprinse între 26 și 59 de ani, din Călărași, Ilfov și București, care, în perioada 2009 și până în prezent, ar fi deținut, fără drept, armament și elemente de muniție.

La acțiune participă polițiști ai Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, dar și polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Buzău, Călărași, Constanța, Giurgiu, Ialomița și Ilfov.

Suportul de specialitate este asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

                                                                                                                   Adina Silav