26.4 C
București
marți, 6 iunie 2023 - 16:29
No menu items!

VIDEO Depășiri sinucigașe, pe banda continuă, surprinse pe un Drum European

spot_img

În timp ce accidentele deosebit grave, cu pierderi de vieți omenești, se înmulțesc în România, tot mai des apar în în spațiul public imagini cu șoferi inconștienți care fac manevre periculoase în trafic. Cele mai recente vin din orașul Tecuci, unde pe Drumul European 581, a fost surprins un șofer care face două depășiri extrem de periculoase.

Din imagini se observă cum șoferul vine puternic din spate, depășește pe linia continuă un autoturism și rămâne pe linia continuă, în depășire. La un moment dat se observă că evită în ultimul moment impactul cu cea de-a doua mașină.

Imaginile au fost surprinse de camera de bord a unui conducător auto. Omul le-a postat pe Facebook, iar poliția s-a autosesizat.

Poliţiştii au reuşit să-l identifice pe şofer. Bărbatul a primit o amendă de 580 de lei şi i-a fost reţinut permisul pentru 30 de zile.

„Este vorba despre un bărbat, de 48 de ani, din municipiul Tecuci, care a circulat pe D.E. 581, dinspre localitatea Cosmeşti către municipiul Tecuci, şi care a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea regulilor privind depăşirea, cu amendă în valoare de 580 de lei, fiindu-i reţinut, totodată, permisul de conducere, pe o perioadă de 30 de zile”, a anunţat IPJ Galaţi.

C.D.