32.2 C
București
miercuri, 23 iunie 2021 - 17:31

VIDEO Depășire periculoasă făcută de șoferul unei cisterne pe o șosea din Cluj. A rămas fără permis

spot_img

Imagini incredibile pe un drum din Cluj. O cameră de bord a înregistrat momentul în care șoferul unui TIR, care transporta combustibil, a efectuat o depășire extrem de riscantă. Polițiștii s-au sesizat și l-au lăsat, miercuri, pe șofer fără permis.

Din imaginile video se poate vedea cum șoferul depășește pe linie continuă mai multe autoturisme, în zona localității Bonțida, deși acest lucru este interzis, iar vizibilitatea era una redusă.

Depășirea nu a rămas fără urmări. Polițiștii au văzut și ei imaginile și au făcut verificări pentru identificarea șoferului.

“În urma imaginilor apărute în spaţiul public, în care se observă conducătorul unui ansamblu de vehicule, care, în timp ce se deplasează pe DN1C, în interiorul localităţii Bonţida, efectuează o depăşire neregulamentară, poliţiştii Serviciului Rutier Cluj s-au sesizat din oficiu.

În urma verificărilor efectuate, astăzi, 26 mai, conducătorul auto a fost identificat, față de acesta fiind luată măsura sancționării contravenționale, în conformitate cu prevederile OUG nr. 195/2002, iar, ca măsura complementară, a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 30 de zile”, a transmis IPJ CLUJ.