-2.3 C
București
sâmbătă, 22 ianuarie 2022 - 23:43
No menu items!

VIDEO Dan Barna urmărește amuzat războiul din PNL: “E un spectacol plăcut, distractiv de urmărit”

spot_img

Liberalii au aflat în această seară chiar de la vicepremierul Dan Barna că atacurile dintre ei sunt amuzante pentru partenerii de coaliție. Dan Brana a spus amuzat în această seară, la TVR că scandalurile din PNL “sunt un spectacol plăcut, distractiv.” Pe de altă parte, Barna se declară nemulțiumit de cum funcționează coaliția.

 

„Eu nu o să speculez cum se desfăşoară campania internă din PNL. E un spectacol plăcut, distractiv de urmărit. Multă lume pariase că asta se va întâmpla la USR PLUS şi iată că nu se întâmplă. La noi s-au desfăşurat alegeri în toate filialele locale, avem noile birouri de conducere. Lucrurile s-au desfăşurat civilizat, disciplinat. Cu foarte puţine excepţii, lucrurile au mers foarte bine. Şi le mulţumesc colegilor mei pentru că până la urmă am arătat că am învăţat în opoziţie că ştim ce înseamnă un partid matur, responsabil şi serios care nu amestecă lucrurile. Congresul va fi la o săptămână după cel al PNL, în 2-3 octombrie”, a spus Barna.

Despre cum funcționează coaliția, Dan Barna spune că nu este mulțumit

“Nu am cum să fiu mulţumit, aş fi total deplasat să spun că dudui de mulţumire”.

“Nu sunt mulţumit pentru că multe dintre obiectivele pe care le propuseserăm pentru acest început de mandat nu s-au materializat, o mare parte dintre ele fiind cumva condiţionate de clarificarea leadership-ului în PNL, este o perioadă electorală, o înţelegem, e o realitate şi până la urmă lucrăm cu realităţi şi sper că din toamnă să venim cu câteva dintre lucrurile care sunt acum pe buză, au trecut de Guvern, sunt în Parlament, dar să devină realitate pentru că într-adevăr şi aşteptarea cetăţenilor este mare”, a mai spus el.

Barna a mai spus că favoritul său în PNL este acela pe care îl alege cea mai mare parte a partidului.

“Eu am un preferat. Preferatul meu este acela din cele două fotografii care va avea cel mai mare sprijin din partea PNL. Acela care va avea parte de sprijinul PNL va avea şi sprijinul coaliţiei”.

 

C.Dumitrescu