25.6 C
București
vineri, 12 aprilie 2024 - 18:41
No menu items!

VIDEO. Cunoscut prezentator tv, ucis și îndesat într-o geantă de surf. Criminalul este un polițist cu care a avut o relație

spot_img

Tragedie în televiziune după ce un cunoscut prezentator a fost ucis și îndesat într-o geană de surf. Aceeași soartă a avut-o și iubitul său, arată polițiștii care investighează cazul.

Jesse Baird (26 de ani), un cunoscut prezentator tv, a fost găsit fără suflare de poliția australiană. Ancheta declanșată în acest caz a dus și la descoperirea cadavrului lui Luke Davies (29 de ani), partenerul lui Jesse.

„Suntem foarte siguri că i-am localizat pe Luke și Jesse”, a declarat comisarul de poliție Karen Webb, într-o conferință de presă, potrivit CNN.

Criminalul este Beaumont Lamarre-Condon, în vârstă de 28 de ani, ofițer de poliție în New South Wales, Australia. El a fost acuzat deja de uciderea lui Jesse Baird, cu care avea o relație, și a lui Luke Davies.

În timpul interogatoriului, Lamarre-Condon le-a oferit colegilor informații care au ajutat la localizarea celor două cadavre.

Corpurile au fost găsite în două genți de surf, care fuseseră ascunse pe o proprietate din orașul Bungonia, potrivit detectivului Daniel Doherty. „Fiecare zi, fiecare oră a fost o așteptare agonizantă, așa că sunt ușurat pentru familiile lor”, a spus Doherty.

Davies era însoțitor de zbor, iar Baird, prezentator TV. Cei doi fuseseră zăriți împreună ultima dată pe 19 februarie, la domiciliul jurnalistului, în Paddington, o suburbie estică a Sydneyului.

Ulterior, obiectele lor personale au fost găsite pline de sânge într-un container de gunoi în Cronulla, la aproximativ 30 de kilometri distanță. De altfel, chiar polițiștii au recunoscut că, la o percheziție la domiciliul lui Baird, au descoperit urme de sânge, dar și un cartuș tras de arma criminalului.

Ancheta a stabilit că pistolul era al colegului lor, ofițerul Lamarre-Condon. El a apărut în fața instanței de judecată, fiind acuzat de dublă omucidere. Nu a solicitat eliberarea pe cauțiune și va fi judecat în stare de arest.