24.2 C
București
vineri, 12 aprilie 2024 - 17:10
No menu items!

VIDEO. Cum să furi o mașină, în plină zi, în centrul Capitalei

spot_img

O mașină a fost furată în plină zi de pe o stradă din Capitală. Autorii sunt doi tineri care nu dețineau permis de conducere.

În plină zi, o mașină a fost furată de pe o stradă din Capitală. Proprietarul și-a lăsat mașina parcată în apropierea unei treceri de pietoni și cu cheile în contact. Această greșeală l-a costat mașina.  Un tânăr a trecut pe lângă o mașină, s-a urcat în ea și a plecat. Proprietarul își lăsase cheile în contact. Poliția l-a prins pe hoț, mai târziu, circulând pe străzile Bucureștiului. Nu avea permis de conducere.

Cazul din Capitală a avut loc joia trecută, 22 februarie. Atunci, un cetățean a sunat la poliție și a spus că mașina sa, parcată la o adresă din Sectorul 3, a dispărut pur și simplu de pe stradă.

Oamenii legii au preluat rapid cazul. În urma cercetărilor efectuate în aceeași zi, polițiști de la Secția 11 Poliție au depistat în trafic autoturismul în cauză. Vehiculul era pe străzi, condus de către un tânăr de 22 de ani. În mașină se mai afla un bărbat, în vârstă de 36 de ani.

În fapt, la data de 22 februarie 2024, un bărbat sesiza faptul că i-ar fi fost sustrasă maşina parcată la o adresă din Sectorul 3. În urma cercetărilor efectuate, poliţişti din cadrul Secţiei 11 Poliţie au depistat în trafic, în aceeaşi zi, autoturismul în cauză, acesta fiind condus de către un tânăr, în vârstă de 22 de ani.

De asemenea, în maşină se mai afla un bărbat, în vârstă de 36 de ani. Cei doi au fost imobilizaţi şi conduşi la audieri, cazul fiind preluat de către Serviciul Furturi de Autohevicule”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Într-o primă fază, suspecții furtului au fost imobilizați și conduși la audieri. Cazul a fost preluat de către Serviciul Furturi de Autohevicule. Tot pe 22 februarie 2024, tinerii au reținuți pentru 24 de ore.

D.Constantin