19.4 C
București
marți, 30 mai 2023 - 1:54
No menu items!

VIDEO. Cum a fost jefuit un cetățean străin într-un cazinou din Capitală. Avea 58.000 de euro în buzunar

spot_img

Un cetățean neamț care venise în România să joace la cazinou a fost jefuit de un cuplu din Galați.

Bărbatul s-ar fi mutat pe un alt scaun și și-ar fi lăsat geaca în care avea 58.000 de euro.

Profitând de neatenția cetățeanului german, o femeie s-a așezat pe scaunul pe care se afla haina cu bani, iar concubinul acesteia a scotocit prin buzunarele gecii și a furat toți banii.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Bărbatul păgubit juca la un cazinou de pe Calea Victoriei.

“Din datele și probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că, la data de 11 mai 2023, profitând de neatenția persoanei vătămate, un bărbat și o femeie i-ar fi sustras 58.000 de euro dintr-o haină lăsată nesupravegheată, pe spătarul unui scaun, în incinta unui cazinou din Sectorul 1.

Persoanele în cauză vor fi conduse la audieri în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale ce se impun”, a transmit, joi, Poliția Capitalei.

Cei doi apucaseră să cumpere din banii furați mai multe bijuterii, dar au depus și 10.000 de euro la bancă. Anchetatorii au aflat că aceștia plănuiau să își cumpere din banii obținuți și un apartament în Galați.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

                                                                                                                    Adina Silav