10.5 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 14:32

VIDEO/Criminalul educatoarei din București a fost prins. Unde s-a ascuns timp de patru zile

spot_img

Bărbatul suspectat că şi-a ucis cu sânge rece soţia a fost prins după patru zile de căutări, în Capitală.

Nicuşor Valentin Faur, soţul educatoarei ucise în propria casă, a fost găsit, luni, de polițiști la cinci kilometri de locul crimei, în sectorul 2 al Capitalei. Acesta se ascunsese într-un service auto.

Ofiţerii Serviciului Omoruri l-au prins pe bărbatul de 44 de ani, după ce au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere şi au refăcut traseul acestuia.

Faur a fost dus la audieri la sediul Poliției Capitalei.

Soția acestuia, de profesie educatoare, în vârstă de 48 de ani, a fost înjunghiată de mai multe ori chiar în propria locuință, joi dimineață. Suspectul principal a fost de la început, Faur Valentin Nicuşor, cu care se afla în proces de divorţ. Vecinii au povestit că femeia i-ar fi permis aecstuia să intre joi în casă în ciuda ordinului de protecție pe care îl avea împotriva lui.

O discuție între cei doi a degenerat rapid şi individul a iscat un scandal la finalul căruia ar fi bătut-o şi înjunghiat-o de mai multe ori.

În ultimele 7 luni, la Poliție au existat 10 sesizări. Educatoarea avea ordin de protecție, dar el venea acasă cu acordul ei. Ea făcea plângeri și apoi le retrăgea pentru că vedea cumva că nu avea protecție din partea statului. Secția 7 nu l-a audiat niciodată în sesizările făcute de soție, potrivit unor surse Antena 3.

În urmă cu câţiva ani cei doi soți au trecut printr-o tragedie imensă. În timp ce muta maşina, bărbatul și-ar fi ucis din greșeală copilul de doi ani. Dacă pentru acea faptă a scăpat de pedeapsă, acum riscă să stea după gratii 25 de ani.

                                                                                                                Adina Silav