13.8 C
București
miercuri, 28 februarie 2024 - 13:30
No menu items!

VIDEO. Ca-n vestul sălbatic: Un pasager a spart geamul unui tramvai ca să își facă „aer condiționat”

spot_img

Un orădean a decis să spargă geamul unui tramvai pentru a-și face aer condiționat. Fiindu-i cald, un pasager s-a supărat și a luat un ciocănel de siguranță din tramvai și a lovit până a spart unul dintre geamuri.

Momentul în care bărbatul vandalizează tramvaiul a fost surprins de o cameră de supraveghere, iar imaginile au fost duse la Poliție, potrivit Bihor Online. Incidentul a avut loc marți, în jurul orei 15:00, pe Bulevardul Decebal din Oradea.

Totul ar fi pornit, spune directorul Oradea Transport Local, de la sistemul de ventilație din tramvai.

„Pasagerul i-a cerut vatmanului să pornească aerul condiționat. Vatmanul i-a răspuns că este pornită ventilația, iar pasagerul i-a spus ceva de genul că își va face singur aer condiționat. A luat un ciocănel de siguranță din tramvai și a lovit până a spart geamul. A distrus un metru pătrat de sticlă. Paguba este estimată undeva la 3.000 de lei. (…) Ducem înregistrarea la Poliție și facem și o plângere penală”, a declarat la câteva ore după incident directorul tehnic al OTL, Marius Nicoruț pentru Bihor Online.

Oradea Transport Local cere ajutorul localnicilor pentru identificarea bărbatului. „Dragi orădeni, vă rugăm să ne sprijiniți în identificarea acestui cetățean care azi în jurul orei 15, pe Bulevardul Decebal a vandalizat tramvaiul cu care se deplasa. Vă mulțumim pentru sprijin. Contact: [email protected].”, se arată în postarea companiei OTL de pe rețelele sociale.

D.Constantin