9 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 13:46
No menu items!

VIDEO Boeing 777, prăbușit în Ucraina: 295 de pasageri se aflau la bord. Interfax: avionul a fost doborât

spot_img

Avionul aparținând companiei Malaysia Airlines s-a prăbușit la granița cu Rusia

malaysia-plane

  • UPDATE

20 de cetățeni olandezi se aflau la bordul aeronavei Boeing 777, doborâtă cu o rachetă sol-aer în estul Ucrainei.

  • UPDATE

Echipele de intervenție ucrainene au anunțat că resturi de cadavre au fost  găsite împrăștiate pe o rază de 15 kilometri. Cel puțin 100 de cadavre au fost descoperite.

  • UPDATE

Aeronava cu pasageri a companiei malaeziene a fost doborâtă în estul Ucrainei, transmite Reuters care citează Interfax. Potrivit Interfax, avionul cu 295 de oameni la bord a fost lovit de o rachetă sol-aer.

Potrivit sursei citate, aeronava ar fi coborât 50 de kilometri (20 de mile) înainte de a intra în spațiul aerian al Rusiei. “A început căderea, iar, în final, aparatul de zbor a fost găsit în flăcări pe teritoriul ucrainean“, a precizat o sursă citată de Interfax.

Avionul a căzut într-o zonă cu activitate militară intensă, unde forțele guvernamentale ucrainene se luptă cu separatiștii pro-ruși.

Aeronava a dispărut de pe radar la aproximativ 10.000 de metri și a căzut în apropierea de Șahtior.

Toți cei 295 de oameni aflați la bord au murit.

http://www.youtube.com/watch?v=VzZ5fKwgjyA

Un avion al companiei naționale malaeziene, cu 295 de oameni la bord, s-a prăbușit joi în Ucraina, în apropierea graniței cu Rusia, transmite Reuters, care citează agenția Interfax. 

O sursă din cadrul industriei aviatice citată de Interfax a precizat că aeronava de tip Boeing 777 zbura pe ruta Amsterdam – Kuala Lumpur.

avion _harta

R.D.