19.5 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024 - 5:22
No menu items!

VIDEO Autocar răsturnat pe DN2, în Buzău. 20 de persoane au fost rănite

spot_img

Un autocar cu 32 de muncitori de la o fabrică de confecții din Focșani s-a răsturnat, luni după-amiază, pe DN2, în localitatea Râmnicu Sărat. Douăzeci dintre pasageri au avut nebvoie de îngrijiri medicale, dar niciunul nu a fost rănit grav.

Poliția a fost anunțată că autocarul cu 32 de muncitori, care veneau de la fabrică spre Buzău, cei mai mulți dintre ei locuind în acest județ, s-a răsturnat pe DN2, la Râmnicu Sărat.

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul se desfăşoară prin dirijare pe DN 2, la ieşirea din localitatea Râmnicu Sărat, judeţul Buzău, către municipiul Focşani, pentru a permite desfăşurarea intervenţiei medicale, după ce un autovehicul s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Mai multe persoane au suferit leziuni, fiind asistate medical la faţa locului. Se estimează reluarea circulaţiei în condiţii normale în 45 de minute”, a transmis Centrul Infotrafic. 

 

Două dintre victime au fost preluate imediat de o ambulanţă din Suceava care se afla în tranzit, pe DN2. 20 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Opt dintre victime au fost transportate la Spitalul din Râmnicu Sărat, 12 la UPU Buzău, iar două la UPU Focşani.