15.3 C
București
duminică, 14 aprilie 2024 - 7:15
No menu items!

VIDEO. Atac cu rachete asupra unei zone rezidențiale din Harkiv. Ucrainenii anunță că au distrus peste 1.000 de tancuri rusești

spot_img

În timp ce rușii continuă atacurile asupra orașelor ucrainene, armata ucraineană anunță, sâmbătă, că a distrus peste 1.000 de tancuri ale rușilor. 

Astfel, Rusia a anunțat că unităţile sale de artilerie au lovit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 389 de ţinte ucrainene, inclusiv 35 de puncte de control, 15 depozite de arme şi muniţii şi mai multe zone în care erau concentrate trupele şi echipamentele ucrainene. Ministerul rus al Apărării a declarat că rachetele sale au lovit patru depozite de muniţie şi combustibil.

Însă, potrivit Nexta, rachetele rusești au lovit, spre exemplu, o zonă rezidențială din orașul Harkiv, iar imaginile prezentate nu mai au nevoie de niciun comentariu. 

De partea cealaltă, la Kiev, Ministerul ucrainean al Apărării susţine că a distrus peste 1.000 de tancuri ruseşti de la începutul războiului. Peste 23.000 de soldaţi ruşi ar fi fost, de asemenea, ucişi.

 

Raluca Dan