24.3 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021 - 14:50

VIDEO Apar informații șocante despre afaceristul ucis la Arad. Primise și alte avertismente și ar fi avut legături cu persoane dubioase

spot_img

Ioan Crișan, omul de afaceri de la Arad care a murit carbonizat după ce bolidul său a explodat la scurt timp după ce l-a pornit, ar fi primit unele avertismente, ceea ce ar ridica suspiciuni legate de cercul său relațional. În urmă cu ceva timp, casa i-a fost spartă și incendiată, a dezvăluit Radu Tudor la Antena3. Din casă i-ar fi fost furată o sumă colosală, 400.000 de euro cash, aflați într-un seif.

Până la această oră se conturează tot mai mult ipoteza unei detonări a autoturismului de la distanță, cu ajutorul unei telecomenzi, ceea ce conduce la ideea că atentatul a fost săvârșit de profesioniști.

 

Explozia a fost provocată în momentul în care afaceristul a părăsit parcarea unui magazin.

”E un atentat cu caracteristici care nu au mai fost folosite în România. Persoana care a folosit explozibilul și a detonat arată un mod profesionist pe care România nu l-a mai întâlnit. E vorba despre filieră de crimă organizată. Victima a mai fost implicată în două incidente destul de suspecte, care îl califică într-o zonă sub semnul întrebării. În trecut, a mai avut parte de o incendiere a casei sale. Al doilea, în urmă cu câțiva ani a dispărut, din casa sa, o sumă mare de euro. 400.000 de euro, ceea ce ar putea să fie miza unei răfuieli.

Această explozie vine pe filiera unor răfuieli anterioare de crimă organizate. A apărut o răfuială între ei. Să vedem de unde a fost achiziționat, cine l-a produs. Crima organizată profesionistă a pătruns în România, a lovit crunt, fără ca autoritățile statului să știe.”, a spus Radu Tudor la Antena 3.

Conform surselor judiciare, sunt audiate toate persoanele care locuiesc în zona unde a avut loc explozia, pentru a verifica informațiile unor martori care ar fi spus că au văzut pe lângă mașina afaceristului alte persoane, înainte ca acesta să se urce în ea.

Suflulul exploziei a spart mai multe ferestre ale blocului la parterul căruia se află supermarketul, fără a exista alte persoane rănite.

Ioan Crişan deţinea una dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est. Ferma are 22 de bazine alimentate cu apă termală provenită dintr-un foraj adânc de 900 de metri, care sunt populate de zeci de tone de peşte.