13.3 C
București
duminică, 19 mai 2024 - 5:51
No menu items!

VIDEO Angajaţii unui magazin din Teleorman, bătuţi de interlopi

spot_img

Trei angajaţi ai unui magazin din comuna Drăgănești Vlașca, județul Teleorman, au fost  bătuţi de interlopi, pentru că patronul nu ar fi plătit taxa de protecţie. Imaginile violente au fost surprinse de camerele de supraveghere ale magazinului.

Incidentul s-a petrecut miercuri, 16 iunie, în zona unei piețe din localitatea Drăgănești Vlașca, care leagă Alexandria de București. Trei dintre angajați au fost atacați de mai mulți indivizi cunoscuți ca fiind membri ai „clanului Mărmureaua”, chiar în fața unui magazin din piață, potrivit Total Impact. 

Motivul ar fi fost o taxă de protecție neachitată de patronul magazinului în care lucrează victimele. Oamenii din zonă spun că astfel de scene sunt frecvente, iar tupeul indivizilor care fac legea cu pumnul nu mai are limite. Ei se tem pentru viața lor, așa că de cele mai multe ori nu depun plângere sau renunță la ea. 

De această dată, victimele au sunat la 112 și apoi au ajuns la spital, pentru îngrijiri medicale.  Poliția a deschis dosar penal pe numele agresorilor, pentru lovire și alte violenţe.

Membrii „clanului Marmureaua” sunt cunoscuți ca persoane foarte agresive, fiind implicați în mai multe furturi și tâlhării, pentru care au fost și condamnați. În anul 2015, mai mulți indivizi din această grupare au strâns de gât un polițist, chiar la intrarea în sediul Poliției Municipiului Alexandria.