8 C
București
luni, 18 octombrie 2021 - 5:43

VIDEO Anchetă. Un bărbat a încercat să plaseze o bancnotă de 500 de lei FALSĂ

spot_img

Un tânăr care a intrat într-un magazin din Galați, vorbind la telefon a încercat să cumpere un pachet de țigări cu o bancnotă falsă. Vânzătoarea a observat imediat că bancnota este un fals și a reacționat imediat. Tânărul a plecat rapid din magazin însă totul a fost înregistrat.

Clientul a încercat să recupereze bancnota, însă vânzătoarea nu s-a lăstat deloc intimidată de el. „Ce ban e ăsta, tu ai venit să-ţi baţi joc de mine? Vrei să chem Poliţia acum?”, spune femeia.

Imaginile surprinse de camera de supraveghere a magazinului au fost postate pe internet, iar polițiștii s-au autosesizat.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Galați au început o anchetă în cazul bărbatului care a încercat să plaseze o bancnotă falsă de 500 lei într-un magazin.

“În urma apariției în spațiul public, pe un site de socializare, a unei filmări din care reiese că un bărbat ar fi încercat să achiziționeze bunuri, dintr-un magazin, folosind o bancnotă falsă, la data de 28 septembrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați s-au autosesizat pentru comiterea infracțiunilor de fals de monedă și punerea în circulație de valori falsificate, urmând a fi efectuate toate activitățile care se impun în această cauză”, informează BCCO Galați.

                                                                                                   C.Dumitrescu