4.8 C
București
joi, 22 februarie 2024 - 6:33
No menu items!

VIDEO. Alex Velea, audiat de polițiști ca martor, după ce un bărbat a fost ucis într-un hotel din Padina în care era cazat alături de Antonia și Alina Eremia

spot_img

Un bărbat de 41 de ani din Târgovişte a fost găsit înjunghiat mortal la un hotel din zona montană Padina, a informat Poliția. Atacatorii fac parte din clanul Duduianu, respectiv Marin George Armando și Marin Luis Fabian. La petrecere au participat și vedete ca Alex Velea și Antonia sau Alina Eremia.

Conform surselor G4Media, Alex Velea a fost și el audiat de polițiști ca martor. El ar fi fost filmat cu suspecții criminali, imagini care au fost postate de suspecti pe conturi de instagram.

”În cursul nopţii de 10 spre 11 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgovişte”, a anunţat, duminică, IPJ Dâmboviţa.

Trupul a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Potrivit sursei citate, suspecţii – trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 32 de ani – se află în custodia Poliţiei, urmând ca în cadrul anchetei să se stabilească participaţia la comiterea faptei şi să fie dispuse măsurile prevăzute de lege.

Din primele verificări, evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict spontan.

Cercetările au fost preluate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, fiind în curs de desfăşurare.

D.Constantin