-1.3 C
București
sâmbătă, 29 ianuarie 2022 - 10:18
No menu items!

VIDEO/Aglomerație la Aeroportul Otopeni. Sute de oameni stau la coadă cu orele pentru a intra în țară

spot_img

Sute de persoane au ajuns să stea la cozi uriașe, vineri, la terminalul Sosiri al Aeroportului Otopeni, pentru formalitățile de intrare în țară, impuse în contextul pandemiei.

Consultantul turistic Răzvan Pascu a postat pe Facebook imagini cu aglomerația din aeroport și critică dur autorităţile pentru că iau măsuri „doar din pix, într-un birou”, fără a se gândi dacă au și capacitatea să le și pună în practică.

„Când văd Statul Român cum își bate joc de cetățeni, nu pot să rezist, nu mă pot abtine. Mi se pare abject, profund greșit, să iei o măsura doar din pix, într-un birou, fără să treci acea măsura prin filtrul rațiunii.

Oamenii aceștia sunt vaccinati și veniti în țară cu test PCR negativ. În plus, îi pui să stea la coadă minim o oră, dacă nu chiar 2 ore. Medicii de la DSP din aeroport sunt și ei epuizați, s-au săturat și să se certe cu toată lumea, deși ei nu au nicio vină și aplică doar o lege cretină pe care au dat-o unii dintr-un birou.

Care este logica pentru care Statul Român nu îi lasă pe toți acești oameni să se testeze la sosirea în Romania? Care?

Vrem să respectăm toate regulile, nu suntem împotriva regulilor, întelegem perioada complicată prin care trecem. Dar vrem și să trăim decent. Nu îți bate joc de noi, dragă Stat Român. Dă-ne reguli clare, simple și pe care tu singur să le poti aplica și gestiona!”, a scris Răzvan Pascu pe Facebook.

                                                                                                                  Adina Silav