0.3 C
București
marți, 25 ianuarie 2022 - 18:19
No menu items!

VIDEO. Adolescent salvat după ce a căzut 10 metri cu ATV-ul într-o râpă

spot_img

Un tânăr de 15 ani a fost recuperat de salvamontiștii din Bușteni, județul Prahova, după ce a căzut cu ATV-ul 10 metri într-o râpă și a suferit o fractură deschisă la un picior. Băiatul a fost preluat cu targa şi dus până la un echipaj SMURD care l-a transportat la spital.

Potrivit reprezentanților Salvamont Bușteni, accidentul a avut loc duminică, în Munţii Baiului, în zona de nord a judeţului Prahova. Băiatul se afla împreună cu tatăl său şi cu alţi prieteni la o plimbare cu ATV-uri, iar ajuns pe un drum foarte alunecos, acoperit de zăpadă, tânărul a căzut de pe ATV, din motive necunoscute încă, şi s-a prăbuşit zece metri în gol, într-o râpă. El s-a accidentat grav, suferind o fractură deschisă cu hemoragie la piciorul drept. 
 
“Salvamontiştii din Buşteni şi cei de la ISU i-au acordat victimei primele îngrijiri la locul accidentului şi au transportat-o pe targă până la drumul forestier. De acolo a fost preluată de un UTV Salvamont si coborâtă de pe munte. Un echipaj SMURD a preluat accidentatul din oraş si l-a dus la spital”, au mai transmis salvatorii.
 
Imagini VIDEO de la operațiunea Salvamont pot fi vizualizate AICI. 
 
R. Dan