22.4 C
București
luni, 20 septembrie 2021 - 15:09

UPDATE VIDEO Accident pe Valea Oltului cu patru mașini implicate. Șase oameni sunt răniți. Trafic blocat

spot_img

Update: Un bărbat de 30 de ani, rămas încarcerat, a fost extras dintre fiarele mașinii, dar din păcate manevrele de resuscitare nu au avut răspuns. Bărbatul a fost declarat decedat. 

Accident grav, duminică, pe Valea Oltumui, unde circulația este complet blocată. Patru mașini au fost implicate după ce mașinile au ricoșat una într-alta. Șase persoane sunt rănite. La acest moment primesc îngrijiri medicale la fața locului și urmează să fie transportate la spital.

Accidentul rutier a avut loc pe DN 7 / E 81 la Câineni.

Potrivit poliției, soferul unui autoturism care se îndrepta spre Valcea a pătruns pe contrasens, unde a intrat in coliziune cu un turism condus din sens opus, pe care l-a proiectat în alt turism condus pe aceeași direcție, dupa care a ricoșat în alt autoturism, condus tot spre Sibiu.

ISU Sibiu anunță că a intervenit de urgență cu 2 echipaje SMURD dintre care unul cu medic, un echipaj de descarcerare și o automacara.

Din informațiile primite de la fața locului primesc îngrijiri medicale 6 persoane. Un bărbat de 54 de ani din judeţul Vâlcea a rămas încarcerat, iar pentru acesta a fost solicitat elicopterul SMURD.