9.7 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 11:07

VIDEO Accident mortal, surprins într-o transmisiune live pe facebook. Șoferul asculta muzică lăutărească

spot_img

Accidentul a avut loc după ora 22,00 la ieșirea din județul Buzău. Pasagera din dreapta șoferului asculta pe telefon muzică lăutărească și din când în când se observă cum îndreaptă telefonul spre șofer care pare atras de muzică, iar un alt pasager din spate transmitea live pe facebook. Transmisiunea se încheie cu țipete pasagerilor.

Din nefericire, accidentul s-a soldat cu moartea șoferului mașinii din care se transmitea live pe facebook și cu șase răniți.

Femeia din dreapta este în stare gravă la Terapie Intensivă, potrivit informațiilor transmise de polițiști.

Din imaginile postate în timp real pe Facebook, se observă că în mașină era o atmosferă de petrecere. La un moment dat, unul dintre cei doi bărbaţi, nu se ştie încă dacă şoferul sau pasagerul, pare că-şi caută telefonul.

Pasagera din dreapta şoferului întoarce capul către cei de pe pe bancheta din spate, acesta fiind momentul în care şoferul loveşte violent autoturismul care rula în faţa sa.
Potrivit poliţiei, în maşină se aflau patru oameni, doi bărbaţi şi două femei. Autoturismul era condus de un tulcean în vârstă de 56 de ani, care și-a pierdut viața în accident.

Una dintre tinerele care îl însoţea a fost grav rănită şi e la Terapie Intensivă, în Spitalul Judeţean din Buzău. Şi ceilalţi doi ocupanţi din BMW au fost răniţi.

La spital au ajuns șoferul și cei doi pasageri din mașina lovită de bolid.

 

 

                                                                                                    C.Dumitrescu