17.6 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021 - 17:09

VIDEO A fost prins autorul crimei de la Galați. A mărturisit că a ucis din răzbunare. A ieșit cântând de la audieri

spot_img

Tânărul care joi noapte a atacat cu un cuțit un bărbat de 39 de ani, despre care presa locală scrie că era membru al unui clan de interlopi, a fost repede identificat și prins de polițiștii din Galați. Victima s-a a murit la spital. Agresorul a fost audiat, apoi încătușat, iar în fața jurnaliștior a cântat despre răzbunare, scrie Mediafax.

Bărbatul de 28 de ani a fost audiat pe parcursul nopții, iar anchetatorii au decis să-l rețină pentru 24 de ore. Ulterior, el a fost arestat preventiv pentru 30 de zile printr-o decizie a judecătorilor care au admis solicitarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați.

La ieșirea de la Tribunal, în timp ce era dus de polițiști spre arest, tânărul a cântat o melodie rap despre mafie și răzbunare. Surse din rândul anchetatorilor spun că bărbatul a declarat că a vrut să răzbune moartea fratelui său.

Acesta s-ar fi sinucis în Austria aruncându-se de pe un bloc, din cauza persoanei care a fost înjunghiată joi. Aceasta din urmă ar fi încercat să ia de la bărbatul care s-a sinucis un apartament, în baza unui împrumut. Se pare că metodele utilizate erau violente, membrii familiei fiind terorizați.

Incidentul a avut loc joi, în parcarea unui bloc din orașul Galați. Victima despre care se crede că ar face parte din lumea interlopă din Galați a fost înjunghiată în plină stradă. A fost lovită cu un cuțit în gât și în burtă și a murit la spital.