7.8 C
București
sâmbătă, 29 ianuarie 2022 - 14:58
No menu items!

VIDEO/10 tone de articole pirotehnice, confiscate de poliţişti la percheziţiile făcute în ultimele două zile

spot_img

Poliţiştii au făcut, joi şi vineri, 41 de percheziţii domiciliare, din care 40 la persoane bănuite că făceau, fără drept, operaţiuni cu articole pirotehnice şi o percheziţie pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Ca urmare, au fost confiscate aproximativ 10 tone de articole pirotehnice.

Potrivit Poliţiei Române, vineri, poliţiştii de la arme, explozivi şi substanţe periculoase din Vaslui au făcut 10 percheziţii domiciliare şi au indisponibilizat 120 de kilograme de articole pirotehnice, categoriile P1, F1, F2 şi F3.

Poliţiştii din Mureş au făcut 5 percheziţii domiciliare şi au indisponibilizat 30 de kilograme de articole pirotehnice, categoriile F1, F2 şi F3, în valoare de 600 de lei.

La rândul lor, poliţiştii de la arme, explozivi şi substanţe periculoase din Buzău au confiscat, în urma a cinci percheziţii domiciliare, 667 de kilograme de articole pirotehnice, categoriile P1, F1-F4, în valoare de 54.000 de lei.

Poliţiştii din Sibiu au făcut 3 percheziţii domiciliare şi au indisponibilizat 6 kilograme de articole pirotehnice, categoria F3, în valoare de 1.000 de lei, şi o armă de tir sportiv, calibru 4,5.

În Dâmboviţa, poliţiştii de la arme, explozivi şi substanţe periculoase au făcut 3 percheziţii domiciliare şi au indisponibilizat 210 kilograme de articole pirotehnice, de diferite categorii.

Poliţiştii din Brăila au făcut 4 percheziţii domiciliare şi au indisponibilizat 70 de kilograme de articole pirotehnice, de diferite categorii, în valoare de 9.000 lei.

Totodată, poliţiştii de la arme, explozivi şi substanţe periculoase din Dolj au confiscat, în urma a două percheziţii domiciliare, 250 de kilograme de articole pirotehnice, categoriile P1, F2 şi F3.

Poliţiştii din Gorj au făcut două percheziţii domiciliare şi au indisponibilizat 84 de kilograme de articole pirotehnice, categoriile F1 şi F2.

Poliţiştii de la arme, explozivi şi substanţe periculoase din Galaţi au făcut 2 percheziţii domiciliare şi au indisponibilizat 2.030 de kilograme de articole pirotehnice, categoriile P1, F2, F3 şi F4, în valoare de  50.000 de lei.

În Timiş, poliţiştii au confiscat, în urma unei percheziţii, 839 de kilograme de articole pirotehnice, categoriile F1-F4, în valoare de 30.000 de lei, iar în Teleorman, tot în urma unei percheziţii, au fost indisponibilizate 150 de kilograme de articole pirotehnice, categoriile F1-F3, P1-P3.

Poliţiştii din Constanţa au făcut o percheziţie domiciliară, într-un dosar penal.

De asemenea, poliţiştii din Ialomiţa au efectuat 2 percheziţii domiciliare şi au indisponibilizat 2 kilograme de articole pirotehnice, de diferite categorii.

Joi, poliţiştii din Bucureşti au făcut două percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, fiind indisponibilizate 5.400 de kilograme de articole pirotehnice, de diferite categorii.

                                                                                                                  Adina Silav