-1 C
București
vineri, 28 ianuarie 2022 - 5:12
No menu items!

Videanu, premier în “hoţii-land”. Vezi cine a spus

spot_img

Victor Ponta apreciază că Adriean Videanu nu poate fi premier decât în “hoţii-land” şi că Vasile Blaga dă dovadă că are umor atunci când înaintează o asemenea propunere.

“În ţara hoţilor, unde îl propun? Nu, cred că dl. Blaga, deşi nu pare, are simţul umorului. Totuşi, nu facem hoţii-land aici, ca să-l pună pe dl. Videanu. Doamne fereşte! Păi nu ne-a furat destul până acum? Asta ar mai lipsi! Cred că era o glumă a domnului Blaga, nu cred că vorbea serios”, a declarat Ponta. Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a anunţat marţi că Adriean Videanu poate fi una dintre propunerile ARD pentru postul de premier, în cazul în care alianţa ar obţine guvernarea după alegerile parlamentare din 9 decembrie.

În replică, Videanu l-a provocat pe Victor Ponta la o întâlnire directă în care fiecare să îşi prezinte propriile soluţii pentru ţară, pentru ca oamenii să îşi dea votul ,în cunoştinţă de cauză, susţinând astfel că dacă premierul este ,un bărbat politic ar acepta această întâlnire. ,,De mai bine de şase luni singura soluţie a domnului Victor Ponta este atacul la persoane. Dacă Victor Ponta este un bărbat politic ar accepa provocarea mea. Haideţi ca oamenii să înţeleagă exact soluţiile noastre, haideţi la o întâlnire directă domnule Ponta, dumneavoastră cu soluţiile pe care le propuneţi, eu cu soluţiile ARD ca oamenii să poată să discearnă care sunt soluţiile corecte, pentru ei ca să  poată să îşi dea votul în cunoştinţă de cauză”, i-a transmis Videanu primului ministru printr-o postare video de pe facebook. (A.M)