15.2 C
București
luni, 20 septembrie 2021 - 20:50

Victoria Bechkam: “Nu mai am silicoane”

spot_img

victoria beckham

Victoria Bechkam a mărturisit că a renunţat la implanturile mamare de care era atât de mândră în perioada în care era membră a trupei Spice Girls.

Vedeta a recunoscut că şi-a mărit considerabil bustul, de la cupa B la cupa D, acum mai bine de 10 ani, după care a decis să revină la dimensiunile normale.

Deși când a recurs la această metodă de înfrumuseţare prin chirurgie plastică,  la sfârşitul anilor 2000, nu a recunoscut că a făcut-o, acum că a renunţat la ea, soţia celebrului fotbalist a mărturisit operaţia iniţială şi renunţarea la ea, în acelaşi timp.

Iată şi alte vedete de la Hollywood care au renunţat la implanturile mamare din diferite motive – au fost prost puse, erau de calitate inferioară şi le-au provocat probleme de sănătate sau doar au hotărât că sunt mai frumoase aşa cum le-a lăsat Dumnezeu.

Sharon Osbourne  a declarat că a avut probleme de sănătate din cauza implanturilor, aşa că a decis să scape de ele. Ea a descris într-un interviu cum a constatat că unul din implanturi i s-a spart şi siliconul s-a scurs. A avut noroc că s-a dus la timp la medic şi nu a suferit alte complicaţii.

Tara Reid a renunţat la bustul mărit deoarece operaţia făcută a fost un eşec total din punct de vedere estetic. Ea s-a plâns că arătau foarte urât, iar partenerului ei nu îi plăcea cum arătau.

O sursă apropiată lui Britney Spears a declarat că aceasta şi-a pus silicoane când era adolescentă, iar apoi a regretat acest lucru deoarece corpul ei era încă în creştere şi apoi a fost nevoită să şi le scoată. Deşi vedeta nu a recunoscut niciodată că şi-a făcut implanturi, fotografiile din tinereţea sa confirmă spusele sursei.

G.T.