1.3 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 3:30
No menu items!

Victor Ponta vrea să se împace cu opoziția

spot_img

Proiectul privind înfiinţarea Autorităţii de Supraveghere Financiară va fi discutat miercuri în ședința de guvern

Premierul Victor Ponta consideră că reprezentanții PDL trebuie să iasă puţin din logica de a fi totdeauna contra. Ponta a declarat, marţi, că va face pasul spre împăcare cu opoziţia, pentru că cel care câştigă trebuie să facă lucrul acesta.

Întrebat dacă va face pasul spre împăcare cu opoziţia, premierul a răspuns: „Sigur că eu voi face pasul. (…) Tocmai în sensul ăsta dădeam acest semnal că trebuie să iasă şi ei din logica de a fi contra, contra la orice”. Ponta s-a arătat nemulţumit de criticile PDL privind deciziile pe care le-a luat Guvernul marţi.

„Când vii şi critici trebuie să critici totul serios. (…) Am adoptat astăzi o Ordonanţă care se referă la procedurile de privatizare pe care le-am stabilit cu FMI. Adică astăzi am avut treabă. Nu ne-am strâns aşa, că nu aveam ce face, ca să ne critice PDL!”

„Ne-am strâns, că aveam de administrat ţara. Şi la fel facem şi sâmbătă, avem şedinţă de Guvern, la fel facem săptămâna viitoare, imediat după Crăciun, iar avem şedinţă de Guvern”, a mai precizat Victor Ponta.

D.M.