Victor Ponta vrea să se împace cu opoziția

Proiectul privind înfiinţarea Autorităţii de Supraveghere Financiară va fi discutat miercuri în ședința de guvern

Proiectul privind înfiinţarea Autorităţii de Supraveghere Financiară va fi discutat miercuri în ședința de guvern

Premierul Victor Ponta consideră că reprezentanții PDL trebuie să iasă puţin din logica de a fi totdeauna contra. Ponta a declarat, marţi, că va face pasul spre împăcare cu opoziţia, pentru că cel care câştigă trebuie să facă lucrul acesta.

Întrebat dacă va face pasul spre împăcare cu opoziţia, premierul a răspuns: „Sigur că eu voi face pasul. (…) Tocmai în sensul ăsta dădeam acest semnal că trebuie să iasă şi ei din logica de a fi contra, contra la orice”. Ponta s-a arătat nemulţumit de criticile PDL privind deciziile pe care le-a luat Guvernul marţi.

„Când vii şi critici trebuie să critici totul serios. (…) Am adoptat astăzi o Ordonanţă care se referă la procedurile de privatizare pe care le-am stabilit cu FMI. Adică astăzi am avut treabă. Nu ne-am strâns aşa, că nu aveam ce face, ca să ne critice PDL!”

„Ne-am strâns, că aveam de administrat ţara. Şi la fel facem şi sâmbătă, avem şedinţă de Guvern, la fel facem săptămâna viitoare, imediat după Crăciun, iar avem şedinţă de Guvern”, a mai precizat Victor Ponta.

D.M.

NICIUN COMENTARIU