8 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 22:42
No menu items!

Victor Ponta vorbește despre candidatura la Președinție

spot_img

Fostul premier Victor Ponta a declarat, la Antena 3, că nu mai este interesat de şefia PSD sau de funcţia de premier şi nici nu ar mai candida la preşedinţie, pentru că „în mod normal, oricine candidează de la PSD câştigă primul tur şi pierde în turul doi”.

Fostul lider PSD a precizat că speră să îşi scrie memoriile în libertate. „N-aş mai candida la preşedinţie… Ce mi-a trebuit (…) În mod normal oricine candidează de la PSD câştigă primul tur şi pierde în turul doi. Adică ori sunt nebun, ori a început să-mi placă. Dacă-i dintr-un tur da, dacă sunt două tururi nu”, a spus Ponta, la Antena 3.

Despre revenirea în politică, la vârful PSD, sau în funcția de premier, deputatul PSD a afirmat că nu mai este interesat de şefia PSD, iar funcția de premier „nu merge de două ori”.

Victor Ponta a ținut să sublinieze că regretă proiectul USL şi pe Crin Antonescu, comentând că amândoi sunt responsabili pentru destrămarea acelei uniuni, pentru că s-au lăsat influenţaţi de „curteni”. „Ca la divorţ, am divorţat, dar am rămas îndrăgostiţi, eu plâng după el, el plânge după mine… eu cred că plâng mai mult”, a mai spus Ponta.

Valeriu Motoc