5.6 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 5:54

Victor Ponta: România are un Guvern solid, stabil

spot_img

Victor Ponta: România are un Guvern solid, stabil

România are un Guvern stabil, solid, care nu se află în bătaia valurilor aduse de o situaţie politică sau alta, a declarat marţi premierul Victor Ponta, copreşedinte al Uniunii Social Liberale.

Şeful Executivului a adăugat că nu doreşte să facă un bilanţ la un an de guvernare, motivând că un astfel de demers are loc la final de mandat.

Victor Ponta a menționat totodată o serie de obiective prioritare ale Guvernului şi a subliniat că USL s-a ţinut de cuvânt în privinţa promisiunilor făcute în campania electorală referitoare în principal la salarii, pensii.

Printre priorităţile Cabinetului Ponta se află energia, agricultura, dar şi infrastructura, premierul anunţând în context întărirea autorităţii celor care veghează pe drumurile publice în condiţiile în care în ultima perioadă a avut loc un număr inacceptabil de mare de accidente rutiere.

“Nu este acum sau aici momentul să facem vreun bilanţ după un an de guvernare. Motivul este că nu ne-am propus să guvernăm doar un an. Bilanţul se face doar atunci când se încheie un mandat”, a declarat premierul Ponta.

Potrivit acestuia, Guvernul are o stabilitate politică incontestabilă, dar şi o legitimitate pe care n-a avut-o niciodată Guvernul Boc, legitimitate dată de votul românilor din 9 decembrie.

Lucian Mera