3.5 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 1:24
No menu items!

Victor Ponta, primul candidat înscris oficial în lupta pentru Cotroceni

spot_img

Pentru candidatura președintelul PSD au fost strânse 2.200.000 de semnături

Ponta 2_SZ

Președintele PSD, Victor Ponta, și-a depus, miercuri, la Biroul Electoral Central, candidatura la alegerile prezidențiale. Pentru candidatura liderului social-democrat au fost strânse 2.200.000 de semnături.

Premierul a ajuns la Biroul Electoral Central (BEC) împreună cu soția sa, Daciana Sârbu. Alături de cei doi au fost prezenți vicepremierii Gabriel Oprea și Liviu Dragnea, dar și liderul PC Daniel Constantin.

La sediul BEC, Victor Ponta a fost întâmpinat de mai mulți susținători, care au strigat “Ponta, președinte!”

Am completat tot ceea ce presupune legea, n-am mai scris de mult atâta de mână. Am fost cel mai riguros candidat, de aceea am fost și primul care și-a depus candidatura. România are nevoie de schimbare și de unitate și dacă reușesc să conving majoritatea românilor, atunci voi fi președinte. Cred că România va vota cu gândul la ce urmează în viitorii 5 ani.

Victor Ponta
președintele PSD

Pot să vă asigur că dacă voi fi președinte, și voi fi, că n-o să vedeți niciun conflict între mine și premierul țării. Cel mai mult îmi doresc ca după 16 noiembrie să nu mai existe niciun conflict între aceste instituții“, a mai spur președintele PSD.

Victor Ponta, candidatul din partea Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC la funcţia de preşedinte al României, este primul dintre cei care şi-au anunţat intenţia de a participa la alegerile din noiembrie care îşi depune candidatura la BEC.

D.M.