1.4 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 4:56
No menu items!

Victor Ponta: Ofițerul acoperit trebuie FELICITAT

spot_img

Premierul este singurul candidat la prezidențiale care a răspuns acuzațiilor lui Traian Băsescu într-o manieră surprinzătoare

Ponta_telefon_SZ

Premierul Victor Ponta a ales o manieră surprinzătoare de a răspunde acuzațiilor președintelui Traian Băsescu referitoare la candidatul la prezidențiale care ar fi ofițer acoperit. Spre deosebire de ceilalți pretendenți la fotoliul de la Cotroceni, care s-au limitat la a nega vehement orice colaborare cu serviciile secrete, Ponta a declarat că, în cazul în care între prezidențiabili există o astfel de persoană, ea trebuie felicitată și nu expusă.

Nu aș vorbi despre cine este ofițer acoperit pentru că e ilegal și aș da un semnal prost instituțiilor, unul de instabilitate. Ar fi o iresponsabilitate. Eu sunt vicepreședinte al CSAT. E evident că Băsescu nu se referea la mine, pentru că a declarat că a verificat membrii Guvernului. Dacă doamna sau domnul la care face referire Băsescu este ofițer al serviciilor române trebuie felicitat. Dacă era al Rusiei sau al Coreei de Nord, era altceva.

Victor Ponta
premier

R.D.