9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024 - 2:24
No menu items!

Victor Ponta mai stă în spitalul din Turcia până duminică

spot_img

Premierul Victor Ponta nu va fi externat până duminică din spitalul din Istanbul, unde a fost operat la genunchi

Banicioiu_Ponta

Medicii care l-au operat i-au făcut o nouă consultaţie și i-au recomandat premierului să rămână internat cel puţin până duminică. ei spun că nu este oportună externarea în cursul zilei de vineri, pentru că Ponta ar trebui să mai rămână cel puțin două zile cu piciorul imobilizat.

Anterior operaţiei, Ponta estima că va reveni în ţară cel târziu vineri, el mandatându-l pe vicepremierul Gabriel Oprea să asigure conducerea Guvernului până în 19 iunie inclusiv.

Fostul vicepremier Liviu Dragnea, care l-a vizitat recent pe Ponta la spitalul din Turcia a declarat că şeful Guvernului va fi consultat vineri de o echipă medicală care va decide dacă poate părăsi spitalul sau trebuie să mai rămână sub observaţie. Dragnea susținea, de asemenea, că mandatul lui Oprea poate fi prelungit până la venirea lui Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta este internat la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde a fost operat, luni, la genunchiul stâng. A doua zi după operație, premierul a postat un mesaj pe Facebook, în care spunea că operaţia a fost mult mai complicată decât se anticipa şi că a ales spitalul din Turcia nu pentru că nu ar avea încredere în medicii români, ci pentru că în ţară era imposibil să aibă linişte şi odihnă.