3.1 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 2:26
No menu items!

Victor Ponta: În noiembrie mă retrag din politică UPDATE

spot_img

Ponta 3_SZ

  • UPDATE

Aflat, vineri după-amiază, la Sebeş (județul Alba) – unde a participat la inaugurarea lucrărilor de construcţie pentru noua unitate de producţie Star Assembly a Star Transmission, parte a concernului Daimler – premierul Victor Ponta a refuzat să comenteze anunţul făcut pe Facebook.

Întrebat de jurnalişti despre mesajul transmis pe rețeaua de socializare, Ponta a răspuns: “Astăzi pe drum până aici am scris ceva pe Facebook şi eram sigur că nimeni nu mă va întreba despre Daimler. Dar azi vorbesc numai despre Daimler“.

La insistenţele jurnaliştilor, premierul a mai spus că nu a răspuns şi nu va răspunde la această întrebare.

Premierul și președintele PSD, Victor Ponta, a anunțat pe Facebook, că, din luna noiembrie, după ce candidatul susținut de PSD și partenerii săi va câștigarea alegerilor prezidențiale, se va retrage din politică lăsând locul „altora, mai tineri”, pentru a se dedica familiei și vieții sale personale pe care le-a neglijat în ultimii 13 ani.

În urmă cu exact 13 ani, pe 4 aprilie 2001, Premierul Adrian Năstase m-a numit în funcţia de Şef al Corpului de Control al Guvernului! Şi atunci m-am gândit cu regret, dar şi cu mândrie, la cariera mea anterioară de magistrat, dar aşa am crezut că pot să fac mai mult din ce mi-am propus în viaţă.

Am încercat în toată această perioadă să folosesc poziţiile publice ocupate (secretar de stat, ministru, deputat, Prim-Ministru) pentru a schimba în bine tara în care eu şi familia mea ne-am născut şi în care o să trăim tot timpul, cu bune şi cu rele.

Cred că acest an este cel mai greu dintre toţi anii de până acum (plin de abuzuri, persecuţii politice, calomnii, nedreptăţi, trădări şi dezamăgiri) – dar şi miza sa este enormă!

Trebuie să punem capăt tranziţiei de la societatea comunistă (cu accesele sale securiste din ultimii 10 ani) spre o ţară europeană, cu oameni mai liniştiţi şi mai demni, guvernaţi de valori şi obiective comune, nu de frică de mascaţi şi de linşajul public din partea unor jurnalişti fascisto-comunistoizi!

În noiembrie, după ce câştigăm această ultimă şi vitală bătălie, mă voi putea declara mulţumit de ce am realizat! Şi atunci îmi doresc să las locul în politică altora, mai tineri şi mai puţin marcaţi de regimul oribil al ultimilor ani. Iar eu îmi propun să recuperez cât voi putea de mult din timpul pe care în ultimii 13 ani NU l-am dat familiei şi celorlalte părţi bune şi frumoase din viaţa mea.

Victor Ponta
Facebook

Valeriu Motoc