8.8 C
București
luni, 25 octombrie 2021 - 3:39

Victor Ponta i-a răspuns lui Iohannis pe facebook: Doar Parlamentul mă poate demite!

spot_img

Victor Ponta a scris pe contul său de facebook că doar Parlamentul îl poate demite, pentru că a fost numit în funcție de Parlament

iohannis-ponta

Victor Ponta

3 minute ·

Am avut cu Presedintele Iohannis o discutie institutionala extrem de corecta si civilizata! Respect pozitia sa publica dar am fost numit in functie de Parlamentul Romaniei si doar Parlamentul poate sa ma demita! Cred ca respectarea principiilor constitutionale este esentiala pt societatea noastra si in niciun caz nu pot accepta ca un procuror DNA este deasupra Parlamentului, Guvernului si a cetatenilor acestei tari! Asta ar insemna dictatura si cred ca la peste 25 ani dupa 1989 ar fi o mare eroare pt noi toti!

Klaus Iohannis i-a cerut azi demisia premierului, după o scurtă discuție cu acesta, la Palatul Cotroceni. Victor Ponta a aflat azi că este urmărit penal în legătură cu contractele sale ca avocat, cu firma de avocatură a lui Dan Șova, din 2007. DNA a cerut aviz Camerei Deputaților pentru începerea urmăririi penale pe numele lui Ponta, pentru conflict de interese comis în calitate de prim-ministru.