22.8 C
București
sâmbătă, 13 august 2022 - 4:12
No menu items!

Victor Ponta, despre dosarul cumnatului său

spot_img

Premierul i-a cerut iertare mamei sale pentru că a fost târâtă în acest scandal

Ponta_Guvern 2

Premierul Victor Ponta și-a exprimat regretul pentru faptul că mama sa a fost implicată în scandalul legat de reținerea cumnatului său.

Victor Ponta a ținut să precizeze că mama sa nu are nicio calitate în dosar și nici nu a fost chemată la DNA.

Îmi pare rău, mi-am cerut iertare mamei mele care, la 72 de ani, niciun vecin nu a vorbit-o de rău, dar ieri a fost porcăită de un post tv… DNA nu a chemat-o nicăieri mama mea nu are nicio calitate în dosar, nu are decât calitatea de mama mea. Şi după 72 de ani de viaţă onestă a suferit ieri şi pentru asta mă simt faţă de ea şi cei din această situaţie foarte rău şi-mi pare foarte rău

Victor Ponta

În același timp, premierul a sublinita că, dacă ruda sa a făcut ceva ilegal, să plătească. În opinia sa, justiția își face treaba și nu o poate influența.

Dacă cumnatul meu a făcut ceva ilegal va plăti pentru asta. Nu vă aşteptaţi de la mine să joc o scenetă de doi bani ca alţii care, între justiţie şi familie, aleg justiţia. Nu se pune problema. Justiţia îşi face treaba, nu mi-am propus şi nici nu o pot influenţa. Dacă e vinovat, va plăti ca oricare

Victor Ponta 

Premirul a precizat că mama sa nu a fost implicată în dosar de procurori, ci de „nişte indivizi care se ocupă cu evaziunea fiscală în presă” şi care „au vorbit ieri despre mama mea în condițiile în care procurorii au fost foarte corecţi şi au spus că mama nu are nicio treabă”.

El a ținut să reitereze că nu se lasă intimidat, mai ales de „evazioniştii fiscali”. „Trebuie să se obişnuiască cu mine premier sau fără mine premier”, a spus Ponta.

Valeriu Motoc