1 C
București
miercuri, 26 ianuarie 2022 - 22:15
No menu items!

Victor Ponta anunță „decizii dificile” pentru Pro România, în toamnă

spot_img

Fostul premier Victor Ponta spune că Pro România are de luat decizii „dificile” in ceea ce priveste strategia pentru toamnă și anul electoral viitor cand se vor desfasura alegeri locale si parlamentare.

„ProRomania isi pastreaza tendinta de crestere ( incet dar stabil si serios ) / important este insa ce decidem pana la 1 Septembrie legat de Strategia ProRomania pentru toamna si anul 2020! Sunt decizii dificile – dar trebuie sa punem interesul pe termen lung al Romaniei inaintea interesului pe termen scurt al ProRomania!”, a scris Ponta pe FB dupa ce intr-un sondaj IMAS partidul Pro Romania este cotat cu 9% în intenția de vot, peste scorul obținut la europarlamentare.

PSD a propus Pro Romania sa o sustina pe Viorica Dancila la prezidentiale si să primeasca la schimb functii de ministri in Guvern. Pro Romania nu a oferit inca un raspuns si nu a anuntat daca va avea candidat propriu sau va sustine alt concurent pentru Cotroceni.

„PS – In ceea ce priveste Alegerile Prezidentiale situatia devine chiar ciudata – eu care NU candidez sunt pe locul 3 / cei de pe locul 5 si 6 se lupta sa intre in Turul 2 cu Iohannis! Serios?”, a mai comentat Ponta.

Valeriu Motoc