4.6 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 19:32
No menu items!

Victor Ponta și Daciana Sârbu vizitează Țara Sfântă. FOTOGALERIE

spot_img

Ponta_Israel (1)

La o zi după ce a lansat īn spaţiul public un mesaj ambiguu, ce a fost interpretat în toate felurile posibile, de la anunţul de retragere din politicä şi până la acceptarea unei candidaturi la Cotroceni, premierul Victor Ponta şi-a luat un răgaz şi a plecat, în mare taină, în Israel. Nu într-o vizită oficială, pregătită şi anunţată, ci privată, ca oaspete al familiei Netanyahu.

Premierul israelian, Bibi Netanyahu, un cunoscător şi un admirator al României, şi soţia sa au fost gazdele lui Victor Ponta şi Daciana Sârbu. Premierul român s-a bucurat de cele două zile petrecute la Jerusalim alături de soţia sa, departe de „lumea PSD dezlănţuită”. După discuţiile pe care le-a avut şi cu Netanyahu, lui Ponta pare că i-a venit inima la loc. „Viaţa de premier în ţara noastră este foarte uşoară în comparaţie alţii”, este concluzia lui Victor Ponta.

Vizita privată a premierului român în Israel trebuie privită şi într-o cheie politică, în contextul unei eventuale candidaturi a sa la preşedinţia ţării, ştiut fiind faptul că succesul la prezidenţiale are legătură şi cu bunele relaţii pe care le are un candidat cu oficialii statului Israel.

Două zile speciale în Ierusalim înainte de Sărbători! Și o oportunitate să beneficiem de ospitalitatea Familiei Netanyahu, un cunoscator și admirator al României (așa realizez că viața de premier în țara noastră este foarte ușoară în comparație cu alții)

Victor Ponta
mesaj pe Facebook

Nicoleta Vera