15 C
București
marți, 21 septembrie 2021 - 2:12

Viceprimarul din Corbeanca, căutat de poliție. A dispărut după ce a lăsat un bilet de adio / UPDATE

spot_img
  • UPDATE

Viceprimarul suspendat al localității Corbeanca (județul Ilfov) a fost găsit de polițiști în apropierea cimitirului din localitate.

Viceprimarul suspendat al localității Corbeanca (judeţul Ilfov) a fost dat dispărut, marți, şi este căutat de polițiști, inclusiv cu scafandri pe lacul din localitate. Potrivit reprezentanților Poliției Ilfov, Dumitru Tudor a fost dat dispărut de familie, după ce în biroul său a fost găsit un bilet de adio.

Oficiali ai Poliției Ilfov au precizat că, marţi dimineaţă, a fost făcut un apel la 112 prin care apropiaţi ai viceprimarului din Corbeanca sesizau poliţia şi cereau ajutor pe motiv că nu-l pot găsi pe bărbat. A fost găsit şi un bilet de adio care ar fi fost scris de viceprimarul Dumitru Tudor.

Polițiștii au demarat procedurile de căutare, la ora transmiterii acestei ştiri viceprimarul fiind căutat de poliţişti în localitate, în împrejurimi şi chiar cu o echipă de scanfandri pe un lac din zonă.

Dumitru Tudor s-a autosuspendat din funcția de viceprimar recent, înainte de a-și anunța candidatura la fotoliul de primar al localității Corbeanca, din partea PNL.

R.D.